"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Voer / Voer voor vogels / Parkietenvoer
Het beste vogelvoer voor een bodemprijs

Wanneer u een vogel heeft wilt u deze natuurlijk voeden met het beste en meest voedzame voer, wat uw vogel tegelijkertijd ook nog lekker zal vinden. Kies daarom voor het vogelvoer uit het assortiment van Birdtrade.nl Wij leveren enkel topmerken vogelvoer waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Een kleine greep van de merken vogelvoer uit ons assortiment:

Beahpar
Konacorn
Cede
Kaytee
Aviplus
Bivo

Vogelvoer voor ieder vogelsoort

Naast de diverse merken vindt u in het voer wat bij Birdtrade.nl te vinden is ook nog verschil in soort vogel. Een parkiet heeft natuurlijk ander soort voer nodig dan bijvoorbeeld een papegaai. Bekijk het assortiment waarin u voer terug vindt voor vele soorten vogels als edelpapagaaien, parkieten, kaketoes, duiven, kanaries en nog veel meer. Kies het soort voer wat het beste bij uw vogel past en bestel dit voor een bodemprijs in onze webshop. Zo heeft u uw vogelvoer al binnen enkele dagen in huis!Over ons

Mijn naam is Yordi kruiskamp en ben in het bezit van het diploma dierverzorging management aan het Groenhorst in Barneveld. 

Mijn mooiste werkervaringen heb ik opgedaan bij het Loro Parque in Tenerife. Hier heb ik gewerkt met allerlei vogels en papegaaien, zoals de Lori van de blauwe bergen maar ook Hyacint ara's en Palmkaketoe's.


 

Motto

Wegens of vanwege ons motto:
"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
Nemen wij alle tijd voor u en zullen wij trachten u zoveel mogelijk informatie te verstrekken bij de door u aangekochte vogels of toebehoren. Verstandig is altijd te bellen of mailen van tevoren, zo weet u zeker dat de specifieke vogels die u zoekt er zijn op het moment dat u langs wilt komen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Birdtrade adresgegevens: Hoevelakenseweg 67 3784WG Terschuur   Telnr: 06-30154016 Wel even bellen voor een afspraak