"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ledverlichting /

Dimmers

handmatige en automatische dimmers

Onze 5 kanaals LED Controller is voor zowel onze 12V als 24V geschikt. Deze controller is 24 uur programmeerbaar middels de bijgeleverde software. Ideaal om zons opgang en ondergang te simuleren. Op deze controller kunt u 5 verschillende kanalen progammeren zoals u wilt. U kunt indien gewenst meerdere lampen per kanaal aansluiten.

Door de zonsopkomst en ondergang te creeren ontstaat er een mooi effect en verdwijnt de stress bij vogels van het plotseling aan en uit gaan van uw verlichting.

De controller wordt geleverd met de volgende spullen:

  •     Controller 5 Kanaals
  •     software
  •     USB Kabel
  •     Nederlandse handleiding
  •     Nederlands aansluitschema

Let op: Dimmers zijn controllers voor de lichtsterkte maar geven geen voeding aan de ledverlichting, deze kunt u in de andere rubriek bijbestellen 
Over ons

Mijn naam is Yordi kruiskamp en ben in het bezit van het diploma dierverzorging management aan het Groenhorst in Barneveld. 

Mijn mooiste werkervaringen heb ik opgedaan bij het Loro Parque in Tenerife. Hier heb ik gewerkt met allerlei vogels en papegaaien, zoals de Lori van de blauwe bergen maar ook Hyacint ara's en Palmkaketoe's.


 

Motto

Wegens of vanwege ons motto:
"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
Nemen wij alle tijd voor u en zullen wij trachten u zoveel mogelijk informatie te verstrekken bij de door u aangekochte vogels of toebehoren. Verstandig is altijd te bellen of mailen van tevoren, zo weet u zeker dat de specifieke vogels die u zoekt er zijn op het moment dat u langs wilt komen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Birdtrade adresgegevens: Hoevelakenseweg 67 3784WG Terschuur   Telnr: 06-30154016 Wel even bellen voor een afspraak