"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Anti - Coccidiose
Anti-Coccidiose
0 Reviews | Review toevoegen

Anti- Coccidiose is natuurlijke bestrijding van de parasiet die de vogels allereerst de darmen aantast. Als de cocciciose in de lage darm zit zien we dit aan bloed bij de ontlasting.

€ 10,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Coccidiose is een parasiet die de vogels allereerst de darmen aantast. Als de cocciciose in de lage darm zit zien we dit aan bloed bij de ontlasting. Als de coccidiose hoger in de darm zit is de ontlasting zwart. Over het geheel is deze ook wateriger. Onder op de buik zijn kleine adertjes van bloed te zien. Dit is het begin stadium van coccidiose. Indien dit niet behandelt wordt gaat de coccidiose verder het lichaam in. De darmen worden verder aangetast en het gaat naar de hersenen. Daarna verspreidt het zich door alle overige organen. Tijdens dit proces zien we de vogel mager worden, omdat de darmen aangetast zijn en minder voedsel kunnen opnemen. De vogel blijf actief, dat is het verraderlijke aan coccidiose, het wordt niet snel opgemerkt. Daarna zien we de lever opzetten en donker rood/ paars worden. Dit gaat door totdat de lever blauw/ zwart is. De vogel zal dan sterven. Elke vogel die geïnfecteerd is met coccidiose , bevrucht niet, of legt geen eieren. Coccidiose komt meestal in de rui en bij opgroeiende jongen tot uiting. Voorheen waren er verschillende soorten antibiotica verkrijgbaar om coccidiose te behandelen. Helaas zijn deze producten verboden in de EU. De oplossing die wij voor u hebben is: Anti-coccidiose Dit is een product ter bestrijding van coccidiose bij uw vogels. Speciaal voor u ontwikkeld op basis van hoogwaardig plantenextract en etherische oliën. Wij adviseren om tijdens de rui dagelijks Anti-Coccidise te geven. En de eerste 5 levensdagen van de jonge vogels. Preventief bevelen wij het aan om het 3 dagen achtereenvolgens per maand te geven. Toepassing 1ML op 1 Liter water Verpakt in flesjes van 50ML met doseerdruppelaar, om het eenvoudig te doseren.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Over ons

Mijn naam is Yordi kruiskamp en ben in het bezit van het diploma dierverzorging management aan het Groenhorst in Barneveld. 

Mijn mooiste werkervaringen heb ik opgedaan bij het Loro Parque in Tenerife. Hier heb ik gewerkt met allerlei vogels en papegaaien, zoals de Lori van de blauwe bergen maar ook Hyacint ara's en Palmkaketoe's.


 

Motto

Wegens of vanwege ons motto:
"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
Nemen wij alle tijd voor u en zullen wij trachten u zoveel mogelijk informatie te verstrekken bij de door u aangekochte vogels of toebehoren. Verstandig is altijd te bellen of mailen van tevoren, zo weet u zeker dat de specifieke vogels die u zoekt er zijn op het moment dat u langs wilt komen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Birdtrade adresgegevens: Hoevelakenseweg 67 3784WG Terschuur   Telnr: 06-30154016 Wel even bellen voor een afspraak