nl en de
"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vogels / Vogel toebehoren / Muizenvallen /

Diervriendelijke muizenval in 2 varianten

Diervriendelijke muizenval in 2 varianten
0 Reviews | Review toevoegen

BESCHRIJVING Diervriendelijke muizenval van Birdtrade voor onder andere in de voliere   Vang muizen op een diervriendelijke manier met muizenvallen van Birdtrade.   De muizenval is speciaal ontwor...

Standaard levertijd

3

€ 11,95
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

BESCHRIJVING
Diervriendelijke muizenval van Birdtrade voor onder andere in de voliere
 
Vang muizen op een diervriendelijke manier met muizenvallen van Birdtrade.
 
De muizenval is speciaal ontworpen om muizen in leven te houden. Wij hebben deze muizenvallen in twee types, één voor langs de muur en één voor in een hoek. Met deze grote val benut u de kans op humane, diervriendelijke wijze muizen te vangen. In de val passen tot wel 10 muizen Praktijk tip: Muizen lopen vaak omhoog via een wand of gebruiken deze als dekking. Dit is de beste plek om de muizenval te plaatsen. Stel de muizenval op met de opening gelijk aan de muur. Gebruik van de muizenval: De muis kan aan beide kanten in de val komen. Zodra de muis binnen in de val is, komt ze over een wip in het binnenste. De metalen wip is geveerd gelagerd en versperd meteen weer de uitgang. Het deksel van de muizenval kan open geschoven worden en u kunt de muizen weer vrij laten.
 
Ongeacht het type zijn het goed werkende muizenvallen voor het levend vangen van grote aantallen muizen!  Persoonlijk door en door getest met enorme goede vangresultaten. Elk model heeft 2 ingangen waarbij de muis eenvoudig naar binnen kan en er vervolgens niet meer uit komt. Binnen in de val doet u wat lokstof zoals bijv. pindakaas of chocopasta. U zult na kort tijd al resultaat zien. Voor maximaal ongeveer 20 muizen, dus ideaal als u veel muizen heeft. Het resultaat is eenvoudig te zien door het doorzichtige bovendeksel. Het deksel is open te klappen en u kunt u vangst verwijderen. Gemaakt uit verzinkte plaat en een doorzichtige kunststof bovendeksel. 
 
VOORDELEN:
* Zeer goede resultaten.
* De muizenvanger kan veilig worden gebruikt in de buurt van kinderen en huisdieren. 
* Ideaal voor binnen
* Voor het vangen van grote aantallen muizen.
* Eenvoudige controle of u iets gevangen heeft door de doorzichtige deksel.
* Geen gebruik van vergif.
* Geen risico van dichtklappende muizenvallen voor uw dieren.
* Ideaal in dierenverblijven zoals kippenhokken en volières.
* Eventueel zijn de gevangen muizen te gebruiken voor het voeren van uw roofvogels of slangen.
* Gunstige prijs.
*
Eenvoudig opnieuw te gebruiken, door de levend vangende manier is schoonmaken bijna niet nodig..

* Eenmaal gevangen kunt u de muizen weer los laten zonder ze aan te hoeven raken, u klapt simpelweg de bovenkant open en de muizen kunnen er zelf weer uit lopen * formaat rechthoekig model 15x5x26
* formaat hoek model acterzijdes 18 x hoog 5x  26 diagonaalDiervriendelijke muizenval in vergelijking met klassieke muizenval
 
Een levende muizenval wordt als diervriendelijk alternatief voor de klassieke muizenval gezien. De klassieke muizenval is gemaakt van een stukje hout met een metalen veer. Wanneer de muis op de val stapt klapt het geheel dicht en breekt de muis zijn nek of rug. Helaas is de dood niet altijd pijnloos en snel. Vaak overleeft een muis de klassieke muizenval met alle pijnlijke gevolgen van dien. iest u liever voor een hygiënischer en diervriendelijker alternatief? Vang muizen dan levend.
 
Werking diervriendelijke muizenval
 
Een diervriendelijke muizenval werkt eenvoudig en effectief. De muizenval lijkt op een klein kooitje met een slim mechanisme. De muis kan daardoor alleen in de kooi komen en er niet meer uit. Wanneer u lokaas in het kooitje stopt komt er vanzelf een muis naar binnen..
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Over ons

Mijn naam is Yordi kruiskamp en ben in het bezit van het diploma dierverzorging management aan het Groenhorst in Barneveld. 

Mijn mooiste werkervaringen heb ik opgedaan bij het Loro Parque in Tenerife. Hier heb ik gewerkt met allerlei vogels en papegaaien, zoals de Lori van de blauwe bergen maar ook Hyacint ara's en Palmkaketoe's.


 

Motto

Wegens of vanwege ons motto:
"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
Nemen wij alle tijd voor u en zullen wij trachten u zoveel mogelijk informatie te verstrekken bij de door u aangekochte vogels of toebehoren. Verstandig is altijd te bellen of mailen van tevoren, zo weet u zeker dat de specifieke vogels die u zoekt er zijn op het moment dat u langs wilt komen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Birdtrade adresgegevens: Hoevelakenseweg 67 3784WG Terschuur   Telnr: 06-30154016 Wel even bellen voor een afspraak