nl en de
"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vogels / Vogelvoer / Kwartel en kippenvoer /

Legmeel en legkorrel voor alle soorten kwartels

Legmeel en legkorrel voor alle soorten kwartels
0 Reviews | Review toevoegen

legmeel en korrel voor kwartels en kippen

Standaard levertijd

2

€ 1,10
Prijs per 1000 gram

Voorraad : 18

Aantal: 
Bestellen

Voor een gezonde opfok is het van belang om het juiste voer in te zetten, want in de opfok wordt de basis gelegd voor de latere topprestaties van de leghennen en alle soorten kwartels 

Wij hebben voor u opfokmeel, legmeel en legkorrel van de beste kwaliteit geselecteerd deze worden ook gebruikt voor de productiematige opfak van kippen 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Over ons

Mijn naam is Yordi kruiskamp en ben in het bezit van het diploma dierverzorging management aan het Groenhorst in Barneveld. 

Mijn mooiste werkervaringen heb ik opgedaan bij het Loro Parque in Tenerife. Hier heb ik gewerkt met allerlei vogels en papegaaien, zoals de Lori van de blauwe bergen maar ook Hyacint ara's en Palmkaketoe's.


 

Motto

Wegens of vanwege ons motto:
"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
Nemen wij alle tijd voor u en zullen wij trachten u zoveel mogelijk informatie te verstrekken bij de door u aangekochte vogels of toebehoren. Verstandig is altijd te bellen of mailen van tevoren, zo weet u zeker dat de specifieke vogels die u zoekt er zijn op het moment dat u langs wilt komen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Birdtrade adresgegevens: Hoevelakenseweg 67 3784WG Terschuur   Telnr: 06-30154016 Wel even bellen voor een afspraak