"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vogels / Natuurlijke geneesmiddelen /

Anti-bacterie een nieuw middel , wat helpt tegen Salmonella, E-colli, streptokokken, trichomaden en diverse schimmels.

Anti-Bacterie
Anti-bacterie een nieuw middel , wat helpt tegen Salmonella, E-colli, streptokokken, trichomaden en diverse schimmels.
0 Reviews | Review toevoegen

Anti-bacterie een nieuw middel , wat helpt tegen Salmonella, E-colli, streptokokken, trichomaden en diverse schimmels.

€ 13,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wij hebben een nieuw middel ontwikkelt, wat helpt tegen Salmonella, E-colli, streptokokken, trichomaden en diverse schimmels. Na diverse jaren er nog maar weinig van gehoord te hebben, krijgen onze vogels weer last van diverse soorten negatieve bacteriën. Onder maatschappelijke druk mogen er steeds minder soorten antibioticum gebruikt worden en hierdoor worden deze bacteriën minder bestreden. Er zijn er dus weer meer en vinden ook de weg weer naar onze vogels. Schimmels zullen de komende jaren onze vogelbestanden steeds meer gaan aantasten. Ze zijn vaak bijna onzichtbaar, slaan snel toe en zijn zeer lastig te bestrijden. Bij schimmels is dan ook de beste manier om het te voorkomen dat ze kunnen toeslaan. Als u ze eenmaal in uw vogelbestand heeft is er bijna geen methode meer voor om ze te bestrijden. Anti-Bacterië Hierop zijn wij een product gaan ontwikkelen op natuurlijke basis. Een middel dat effectief werkt, geen resistentie veroorzaakt en makkelijk in gebruik is. Na vele onderzoeken heeft dit geleid tot een unieke mix van extra geconcentreerde natuurlijk gedefinieerde aroma’s, waaronder Oregano, Boterzuur, Cinnamonolie en Diallyl disulfide (zwavelverbindingen). Anti-Bacterië bevat de volgende voedermiddelen: Yucca schidigera, Laurinezuur, Monopropyleenglycol, Mono en Allicine. Deze ingrediënten staan bekend om hun sterk remmende werking op bacteriën en schimmels. Voor een optimale darmgezondheid, het verhogen van de weerstand en het onderdrukken van bacteriën en schimmels adviseren wij daarom: Anti-Bacterië! Anti-Bacterië is verpakt in flesjes van 50ML met doseerdruppelaar, zodat de dosering zeer eenvoudig en zonder productverlies te doseren is. U gebruikt 1ML Anti-Bacterië op 1 Liter drinkwater, dus zeer zuinig in gebruik. Verpakking 50ML, met handige doseer druppelaar.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Over ons

Mijn naam is Yordi kruiskamp en ben in het bezit van het diploma dierverzorging management aan het Groenhorst in Barneveld. 

Mijn mooiste werkervaringen heb ik opgedaan bij het Loro Parque in Tenerife. Hier heb ik gewerkt met allerlei vogels en papegaaien, zoals de Lori van de blauwe bergen maar ook Hyacint ara's en Palmkaketoe's.


 

Motto

Wegens of vanwege ons motto:
"Wij zijn pas tevreden als u dat bent"
Nemen wij alle tijd voor u en zullen wij trachten u zoveel mogelijk informatie te verstrekken bij de door u aangekochte vogels of toebehoren. Verstandig is altijd te bellen of mailen van tevoren, zo weet u zeker dat de specifieke vogels die u zoekt er zijn op het moment dat u langs wilt komen. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Birdtrade adresgegevens: Hoevelakenseweg 67 3784WG Terschuur   Telnr: 06-30154016 Wel even bellen voor een afspraak